sunnuntaina, marraskuuta 26, 2006

Ikkuna muuttui nopeasti yllättävän likaiseksi

Siis mitä ihmettä! Viime merkinnästä on jo viikko aikaa. Syvät pahoitteluni tästä, viime viikolla ei ole nimittäin tapahtunut yhtikäs mitään bloggaamisen aiheista, joten jätin suosiolla Vaihteen paitsiolle viime viikoksi.

Tällä hetkellä kirjoittelen kummitätini luota Helsingistä, jossa olimme kylässä yötä ja kohta puolin pitäisi lähteä kotia kohti.

Ensi viikolla on ruotsin koe tiistaina, enkä minä surkimus ole lukenut siihen vielä yhtään. Pakko koittaa tänään hiukan opiskella.. Örr. Huomiseksi pitäisi myös palauttaa englannista "Irlantilainen musiikki" esitelmä, joka on jo onneksi melkein valmis.

Tänään olisi taas ollut jumalanpalvelus kymmeneltä, mutta se nyt jäi tällä kertaa välistä. Ehtiihän sitä vielä, it doesn't matter jos missaan yhden.

Jepulis, viime viikon olenkin pitänyt koneellani tuttua (mutta ei missään nimessä turvallista) XP:tä. Ihan hyvin on pelittänyt ja forkkauksen jälkeen kone tuntui ne pari päivää älyttömän nopealta ja "puhtaalta", kunnes onnistuin taas tunkemaan pienen (80gb) kovalevyni täyteen sontaa.

Lähden tästä tsekkaamaan mitä telkkarista tulee ja sitten varmaan hetken päästä matka jatkuu kotia kohti.

Ulkona on surkea ilma.

Ei kommentteja: