sunnuntaina, lokakuuta 22, 2006

My Name is Earl


Latasin tuossa muutama viikko sitten Suomessa "Kovan onnen kundi" nimellä tunnetun ohjelman ensimmäisen tuotantokauden. En ollut ehtinyt katsella jakson jaksoa, mutta tänään päätin uhrata noin puolisen tuntia katsoakseni ja arvioidakseni ensimmäisen jakson. Ja niinhän siinä kävi, että ihastuin totaalisesti sarjaan.



My Name is Earl kertoo hemmosta, jonka elämä on suoraan sanottuna päin sitä itseään. Hän saa erään tv-visailun avulla päähänsä listata kaikki pahat asiat, joita hän on elämänsä aikana tehnyt, ja yksitellen rupeaa sitten korjaamaan nämä tyhmät aikaansaannokset. Homma on kova, koska listasta tuli melkoisen pituinen ja pahojen tekojen muuttaminen hyviksi ei välttämättä ole helppoa, mutta Earlilla on onneksi mukanaan Randy, joka on perinteinen jenkki - mies jolle olut maistuu.

Olen päättänyt katsoa kaksi jaksoa viikossa ja kakkosjakson aion katsoa luultavasti joku päivä ensi viikolla.

Niin ja kun kerran aihe on tässä merkinnässä tv-sarjat, niin mainitaanpa tähän väliin että olen aivan totaalisen koukussa Prison Breakkiin eli Pakoon. Sitä en kuitenkaan halua ladata, koska noin jännittävä sarja on mielenkiintoisempaa katsastaa tv:stä - vaikka se tuleekin ärsyttävästi vain kerran viikossa. Ylihuomenna taas kello 21-22 on minun viikon kohokohtani.

Kommentoikaa muutkin My Name is Earlin ja Paon katsojat.

Nyt on aika haukata iltapalaa, tsau!

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ite katoin My Name is Earlin ekan kauden kokonaan putkeen (kyllä 25 jaksoa).

Prison Breakkiäkin on katottu kaikki jaksot, jotka on ilmestynyt Amerikassa.

Vinski kirjoitti...

Ohhoh, melkoinen maratooni on teikäläisellä ollut.

Prison Breakin kanssa on tosiaan vähän sama homma kuin 24:ssä, että ainakin minun mielestäni se pilaisi ohjelman jännityksen, jos katsoisi jaksot putkeen.

Mutta jos tosin malttaisi aina katsoa vaikka pari jaksoa viikossa, niin sille nostan hattua.

Unknown kirjoitti...

Mun mielestä se ei todellakaan pilaa jännitystä ja kyllähän mä katson yhdeb jakson Prison Breakkia viikossa, kun se tulee vain kerran viikossa Amerikassa.

Frozenball kirjoitti...

Kumpaakin tulee seurattua :)