maanantaina, lokakuuta 23, 2006

Opettajan ehdoilla

Vihaan talvi-ajan liikuntatunteja, jolloin olemme sisällä. Vihaan varsinkin telinevoimistelukautta, jota meillä on nyt viimeiset kaksi viikkoa ollut - ja vielä pari viikkoa on jäljellä.

Telinevoimistelu on ihan hauskaa varmasti, jos sen ottaa hupina, mutta vihaan sitä, kun koulussa opettajat suorastaan pakottavat edes yrittämään jotain tiettyä liikettä, jota pelkää kuollakseen. Eihän sitä ole tietenkään pakko tehdä, jos tarpeeksi kauan panee vastaan, mutta sitten saa muun luokan haukut ja naurut päällensä.

Liikuntatunnit ovat muuten varsin mukavia, ja vaikken kovin urheilullinen olekaan, pidän mm. salibandysta, koripallosta, jalkapallosta ja kaikista muistakin pallopeleistä. Talvella pääsemme myös joskus laskemaan pulkkamäkeä, joka on vielä tässäkin iässä ihan hauskaa puuhaa.

Sain tänään saksan kokeeni. Ja petyin suuresti, kun kokeessa oli numero 7-. Ei se minusta nyt niin perseelleen mennyt, ja sain minä sentään 52 pistettä kahdeksastakymmenestä.

Olin äskön Mikolla kokeilemassa The Godfatheria PC:llä. Ei hassumpi teos. Oli hienoa huomata, miten tarkasti esimerkiksi Vito Corleone on mallinnettu. Ja peli pyöri kohtuullisen hyvin Mikon koneella, joka ei kuitenkaan mikään huippumylly ole.

Voisi mennä veivaamaan pari erää Counter-Strikeä ja sen jälkeen vaikkapa katsastaa läksyt. Loppuillasta voi ihan vaan chillata, kun kokeitakaan ei ihan lähiaikoina ole tiedossa.

Ei mutta damn! Pitää reenata ensi viikonloppuna olevaan PES5- karsintaan, johon olen osallistunut. Minun on aivan pakko voittaa se pääpalkinto. Joka on siis Xbox 360 + PES6-peli. Nam.

P.S. Katselin äskön Gigantin uutta liitettä ja löysin sieltä 250 gb ulkoisen kovalevyn 120€. Olisiko paha hinta tuon hintaiselle? Mallia en satu muistamaan, oiskohan ollut Hitachi.. Eh, etsikää se sieltä liitteestä itse.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs steam accountis on? Voitais joku ilta ottaa pari erää CSS:sää. ;)

Ite en välttämättä halpiskovalevyjä lähtis ostamaan, kun kovalevy on se osa jonka ei ekana toivois hajoavan. Itellä on just tommonen Lacien 250GB ulkonen

Vinski kirjoitti...

VinskiNordstrom on accounttini. Käy minulle. ;) Ilmoittele vaik mesessä kun pääset pelaa!