torstaina, marraskuuta 02, 2006

DigiExpo häämöttää


Huomenna on taas se aika vuodesta. Vuoden kovin pelitapahtuma, DigiExpo avaa porttinsa Helsingin messukeskuksessa.

Itse lähden isäni kanssa liikkeelle täältä noin kahden maissa, joten paikalla olemme siinä kolmen aikoihin. Aikaa messuille jää noin neljä tuntia, jonka toivon riittävän. Kaverini Zocket saapuu paikalle hieman myöhempään, koska pääsee lukiosta vasta kolmelta, eikä sieltä oikeen voi lähteä kesken kaiken pois. Niin, minähän siis pääsen pois koulusta yhden tunnin aikaisemmin. Olisipa tällaisia messuja useamminkin.

Olin paikalla myös viime vuonna - mukanani Zocket. Hauskaa riitti ja pelattavaa oli mukava määrä. Viime vuonna kova sana oli Xbox 360, jota pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan.. Aah, muistan vieläkin sen tunteen kun sain XO:n kompaktin ohjaimen käteeni ja kaahasin Project Gotham Racing 3:ssa. Läiskäsenpä tuohon yhden kuvan viime vuoden messuista, jonka nappasin.

Minut löytää Exposta huomenna 15-19 aikavälillä, eli messujen loppuun saakka ajateltiin siellä pysyä. Meikäläisen tunnistaa katu-uskottavasta pukeutumisesta ja lievästä hymystä. No.. ei nyt ehkä ihan, kyllä te minut saatatte tunnistaa, jos olette joskus löytäneet minut IHQ-Gallerian puolelta.

Kommentoikaa ihmeessä, jos olette menossa. Nähdään siellä, tsau!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joko niitä sun juttuja julkaistiin Pelaajalehdessä? Ei ole osunut silmään :(

Vinski kirjoitti...

Moi,

Ei ole vielä julkaistu yhtäkään, ei. Toimituksella on melkoisesti ollut kiireitä, eikä aikaa ole kauheasti minun jutuilleni jäänyt, mutta lupasivat lähiaikoina palata asian tiimoilta.

Ilmoitan kyllä täällä kun ensimmäiset juttuni lehdestä löytyvät! :)