keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Let it snow

Nyt on meidän Vinski tehnyt älyttömän pahan virheen! En ole bloggannut tänne kahteen päivään.. ja arvatkaapa vielä mitä. Eilen olisi ollut todellinen bloggaamisen aihe, sillä saimme vihdoinkin tänne Siuntioon LUNTA! Nyt ulkoolta kuuluu ihana tuulen vimma ja puut ovat täynnä tuota valkoista ainetta (ei kaksimielisyyttä, kiitos).

Innostuin eilen suuresti koulussa, kun katsoin ulos ja näin pihan olevan täynnä lunta. En tiedä miksi pidän niin kovasti lumesta. Ehkä rakastan valkoista. Tai sitten tykkään napata lumihiutaleita kielelläni. Jaa-a, ken tietää.

Eilen oli ihan pirun kylmä odottaessamme bussia - joka vielä myöhästyi noin 20min.. huoh, joutui siinä pakkasessa seisoskella ilman pipoa ja hanskoja. Tänään otin jo kyseiset vaatekappaleet messiin, ettei tule vilu.

En ole vielä ehtinyt mennä ulos valokuvaamaan kaunista talvimaisemaa, ja kun pimeäkin tulee niin äkkiä, pitäisi minun mennä suoraan koulun jälkeen kameran kanssa kikkailemaan. Voisihan sitä joku päivä muutaman minuutin sille uhrata. Se vain risoo, kun kamerani sattuu olemaan sen verran scheisseä laatua, että sillä on turha mitään squarin kuvausten kaltaisia teoksia saada.

Tosin äskön nappasin ikkunani läpi pari suttuista kuvaa, joista toisen voisi täällä julkaista. Olkaas hyvät.. (Parempaa kamaa saattaa tulla myöhemmässä vaiheessa, jos onnistun kamerallani saamaan jotain aikaiseksi!)

(napsauttamalla kuvia ne aukeavat isommiksi!)

Lunta

Lunta

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lumi? \/\/anha :)

Henkilökohtaisesti vihaan talvea, koska on kylmä ja on ikävän pimeää.